Ruim baan voor persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling en groei zijn onlosmakelijk verbonden met onze cultuur ‘Simply Bold’. Grenzen verleggen en jezelf ontwikkelen zijn belangrijk om je talenten te kunnen ontplooien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. De focus op ontwikkeling binnen Konica Minolta gaat om competenties, eigenaarschap en persoonlijk leiderschap. Wat drijft jou en waar ben jij uniek in? Met de juiste tools van Konica Minolta, zoals een generiek functiehuis (structuur), Performance Management en een Persoonlijk Leiderschap programma kun jij het verschil maken en sturing geven aan je eigen ontwikkeling en loopbaan.

Actief met Konica Minolta

De werkdag zit erop, maar Konica Minolta blijft verbinden! Samen met collega’s kun je meedoen aan maatschappelijke en sportieve activiteiten. Zo loopt jaarlijks een team sportievelingen mee met de Dam tot Dam loop, zetten we ons in voor het Ronald McDonald huis en werkt een groep collega’s zichzelf elke dinsdag in het zweet tijdens de bootcamp. We bieden jou nog meer mogelijkheden om gezond en fit te blijven. Van een voedingsworkshop of fruit op kantoor, tot ontspanningsmassages. En dat is nog maar het begin!

De activiteiten zijn er niet alleen voor jou, maar we leveren ook een maatschappelijke bijdrage. Het vrijwilligerswerk voor het Ronald McDonald huis helpt de bewoners en ondersteunt het personeel en de vrijwilligers. En voor elke fruitmand die we leeg eten, leveren we een bijdrage aan het milieu en de arbeidsparticipatie. Voor elke fruitmand wordt namelijk een fruitboom geplant in Malawi, Afrika. Last but not least: we reduceren niet alleen elk jaar onze CO2 uitstoot, maar compenseren deze volledig. We opereren daarmee al sinds 2013 CO2 neutraal. Dit doen we door bomen te planten in Bolivia.

Arbeidsvoorwaarden

Een goede beloning voor het werk bestaat uit een set van arbeidsvoorwaarden. Uiteraard denk je als eerste aan het salaris. Maar er zijn meer arbeidsvoorwaarden die zorgen voor een goede totaalbeloning. Bij Konica Minolta weten we dat als geen ander. Vandaar dat ons arbeidsvoorwaardenpakket naast een goed basissalaris en een aantrekkelijke provisieregeling (voor accountmanagers), veel secundaire arbeidsvoorwaarden kent, zoals:

Innovatie Ontdekkingsreis

De Innovatie Ontdekkingsreis is een tweejarig traject waarin we met alle medewerkers ontdekken waar innovatieve kansen liggen voor Konica Minolta. Iedereen is welkom en geeft vanuit zijn of haar eigen talent en passie invulling aan de reis. Door allerlei activiteiten stimuleren we zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling en de interne samenwerking.

Innovation games 2016 met jonge Nederlandse talenten

International University Contest

Konica Minolta organiseert dit jaar de 2e editie van de International University Contest. We dagen studententeams uit om een document- of informatie workflow in hun eigen universiteit te analyseren en een voorstel te doen voor een beter, innovatief alternatief. Een mooie kans om kennis in de praktijk te brengen, een boost te geven aan je CV en toegang te krijgen tot een groot professioneel netwerk. Daarnaast beloont Konica Minolta de winnende teams met mooie prijzen!

Meer info: iuc.konicaminolta.eu.