Het podium voor jouw carrière

Start hier

Jij bent op zoek naar nieuwe kansen

Jij bent innovatief en een echte teamspeler. Je wilt iets betekenen voor de klant en blijft daarbij open en eerlijk. Met passie en verantwoordelijkheid ga jij deze klus klaren. Als jij zoekt naar een nieuwe uitdaging, inspiratie en persoonlijke ontwikkeling, stop dan met zoeken! Solliciteer direct bij Konica Minolta.

Start jouw reis hier

Wij bieden jou een platform om te innoveren, JOIN US!

Zoek jij een nieuwe uitdaging met volop kansen om je te ontwikkelen? Solliciteer op één van onze vacatures bij Konica Minolta. Een bijzonder merk in print- en IT oplossingen voor Business to Business. Een grootleverancier in documentmanagement in kantoor- en productieomgevingen. Van printsystemen waar je 240 dubbelzijdige pagina’s per minuut kunt scannen tot softwareoplossingen voor efficiënte documentstromen. Konica Minolta ontwikkelt voor de klant optimale bedrijfsprocessen voor bijvoorbeeld een goed beveiligde IT-omgeving.

Meer over Konica Minolta?

In Nederland werken zo’n 270 talenten voor Konica Minolta en wereldwijd zijn we zelfs met 41.600 collega’s sterk innovatief bezig voor industrie, gezondheidszorg, bedrijfstechnologiën en andere segmenten. JOIN US!

We omarmen verschillen, moedigen je aan om out-of-the-box te denken en helpen jou tijdens de reis van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het kantoor in Amsterdam is ingericht om samenwerking te stimuleren. Van een koffiebar tot een nieuw ontwikkeld Experience Center waarbij je een kijkje krijgt in de toekomst met de Augmented Reality Tour. Daarnaast hebben we een showroom vol met Konica Minolta systemen. Zo ervaar je hoe wij de klant elke dag ondersteunen. Jij bepaalt hoe we onze dienstverlening nog verder kunnen brengen!

Dit is dé omgeving voor jouw succesverhaal!